Dámská kolekce je plná ženské elegance a hravosti, která rozvíjí nové trendy, inspirované historickými archivy Salvatore Ferragamo.
Mezinárodní dvojice talentovaných designérek Alicia Declerck z Belgie a Zhanna Belskaya z ČR představily kolekci jaro-léto 2018.
Nové menu v Buddha Bar restauraci v Praze nabízí netradiční kombinace a ojedinělý způsob servírování pokrmů.
 
 
Výstava na téma Vášeň v The Chemistry Gallery představí 48 děl současných umělců vytvořených speciálně pro tuto příležitost.
Nová lyžařská kolekce značky SPORTALM z rakouského Kitzbühelu.
Unikátní materiál a české obuvnické řemeslo s tradicí si získává i mezinárodní trh.
Kolekce šperků DYRBERG/KERN pro podzim a zimu 2017
Vítěz VAN GRAAF Junior Talent 2017 se představil na Mercedes-Benz Prague Fashion Week.
Značka Sorel představuje kolekci pro podzim/zimu 2017, kterou letos doplnila nově i kolekce velice stylových "holínek" do města i do přírody.
Společnost PUMA pokračuje s posouváním hranic sportovního designu.



Pražský Buddha Bar připravil nové menu. Najdete v něm netradiční kombinace chutí i ojedinělý způsob servírování jednotlivých pokrmů. Nechte se unést do světa asijské kuchyně.

Přinášíme malou ochutnávku

Variace kachních Foie gras
Terinka z foie gras je servírovaná na netradiční čokoládové omáčce, domácím smaženém koláčku plněném foie gras a pekingskou kachnou. Dále jsou to marinovaná kachní játra foie gras v koňaku a pikantním togarashi koření, podávané s pečenou domácí brioškou a ananasovou salsou. To vše je doplněné šípkovým a ananasovým pyré.

Variace kachních Foie gras, Buddha Bar Praha
Variace kachních Foie gras, Buddha Bar Praha


Humr s omáčkou "Umeboshi"
Čerstvý humr restovaný na másle servírovaný s omáčkou z japonských švestek Ume, které vynikají svou výrazně kyselou chutí. Dále je přidána šalotka, vinným vinegret a máslo.

Humr s omáčkou Umeboshi, Buddha Bar Praha
Humr s omáčkou Umeboshi, Buddha Bar Praha


Selečí hřbet se žlutým curry
Selečí hřbet upravený formou "sous vide" neboli pomalu vařené ve vakuu ve vodní lázni s kontrolovanou teplotou menší než bod varu. Podáváno s chuťově velmi výrazným žlutým curry, redukcí z červené řepy, černou čočkou beluga a konfitovanou baby řepou.

Selečí hřbet se žlutým curry, Buddha Bar Praha
Selečí hřbet se žlutým curry, Buddha Bar Praha


Hovězí svíčková Třinácti vůní
Hovězí svíčková podávaná s máslovou omáčkou, kde základ omáčky tvoří kombinace třinácti chutí: kari koření, zázvor, česnek, ančovičky, capary, thajská bazalka, estragon, tymián, koriandr, dijonská horčice, citrónová kůra a kurkuma. Podáváno s majonézou z čerstvého estragonu, domácími hranolkami a marinovanými houbami shimeji.

Hovězí svíčková Třinácti vůní, Buddha Bar Praha
Hovězí svíčková Třinácti vůní, Buddha Bar Praha


Mučenkový Cheesecake
Cheesecake připravený z exotické mučenky je podávaný se zmrzlou pěnou z thajské bazalky a mascarpone a domácí marmeládou z mučenky.

Mučenkový Cheesecake, Buddha Bar Praha
Mučenkový Cheesecake, Buddha Bar Praha


Dobrou chuť!


www.buddha-bar.cz

 
Tagy kolekce: podzim-zima 2017


Nový butik Salvatore Ferragamo
Party Time
Atmosféra Buddha Baru
Vánoční delikatesy
Výstava na téma Vášeň
Džíska Levi´s v česko-slovenském podání
Splňme seniorům vánoční přání
Mezinárodní den designu
Částečně bezobalové farmářské trhy Hermaňák
Nevšední design a příjemné ceny
Fenty University
#Nakrmkrokodyla
Najít tu pravou
Motivace k co nejlepším výkonům
Polynéský nápoj ve šperku
Výstava zahájena

Starší články v archivu najdete zde





© Nexus Multimedia, s.r.o. I Všechna práva vyhrazena I 2010 – 2012
Webdesign, logotyp a správa bez písemného povolení redakce je další publikování webu zakázána.